Marie de Thouars rondde in 2014 haar Master opleiding klassiek viool af aan het conservatorium van Maastricht. Hierna is zij actief geweest in verschillende ensembles van verschillende muziekstijlen. In Breda startte zij haar eigen lespraktijk en sinds 2018 is zij ook in Best actief op het gebied van vioollessen. 

Een belangrijk uitgangspunt van de vioollessen is het opbouwen van een goede vertrouwensband met de leerling. Het zelfvertrouwen van de leerling is van groot belang bij het ontwikkelen van zowel technische als creatieve vaardigheden. Speelplezier staat voorop en de lessen worden afgestemd op de doelen, wensen en mogelijkheden van de leerling. 

Naast muziekonderwijs richt Marie zich sinds 2019 ook op het basisonderwijs. Naar verwachting rondt Marie in juli 2022 de pabo-opleiding af, waarna zij ook in het primair onderwijs haar enthousiasme voor muziek zal overbrengen op de kinderen. 

Bent u ge├»nteresseerd in een proefles en wilt u contact opnemen? Vult u dan het contactformulier in op de website van Marie. 

www.vioolbreda.com