Emiel van Dijk
emielvandijk.nl
gitaarlesbest.nl
mail@emielvandijk.nl
06 51047353

Emiel van Dijk wordt gerekend tot de top van Nederland op de akoestische gitaar. Emiel heeft Klassiek gitaar en Jazz (elektrisch) gitaar gestudeerd aan het Brabants Conservatorium. (docerend musicus, Bachelor in 1995). Hij is in 1997 cum laude afgestudeerd voor uitvoerend musicus (Master) gitaar aan het Fontys Conservatorium. Hij heeft een eigen gitaarmethode geschreven waar alle facetten van het gitaarspel aan bod komen. Alle stijlen komen vanaf het begin aan bod: van Pop tot Klassiek en Flamenco. 
Er kan ook een stijl van je voorkeur gekozen worden.

Max Blok
T+31 6 28 45 91 96
Emax.blok@icloud.com
Wwww.instagram.com/ontheblok

Hallo! Mijn naam is Max Blok, ik ben gitarist en ik geef gitaarles in alle stijlen, aan alle leeftijden.
Van pop tot rock, tot blues en jazz en alles daar tussenin, bij mij kan het allemaal! Ik ben gespecialiseerd in elektrisch gitaar, dit doe ik al bijna 15 jaar. In deze 15 jaar ben ik actief geweest in een handvol bands en projecten, en studeerde ik in 2020 af als HBO gitarist/audio engineer aan de Rockacademie te Tilburg, waarna ik ook mijn eigen studio startte voor het maken en mixen van geluidsopnames.

Rense Lemaire
rense.lemaire@gmail.com

Conservatorium in
Rotterdam, Basgitaar lichte en
klassieke muziek.

Hij speelde wereldwijd van Tina Turner tot Walter Trout, Joe
Pass, Oscar Peterson, Joe Cocker, Branford Marsalis en zo’n beetje heel de artiestenwinkel uit Nederland, waaronder vele jaren Guus Meeuwis.