Robert Spronk
robertspronk@gmail.com 

Robert Spronk voltooide de opleiding Schoolmuziek aan het Maastrichts conservatorium en studeerde cum laude af voor Electronische Toetsen aan het Utrechts conservatorium.  Al vanaf jonge leeftijd treedt hij op met diverse coverbands, in duo’s en als solist en stond op het podium met o.a. Lee Towers, Big Black & Beautiful.  Al 12 jaar is Robert muzikaal leider bij Musical’s Cool in Best en is naast zijn lespraktijk wekelijks actief als toetsenist op podia door heel Nederland.  

Marie Vranken
mail: marievranken [apenstaartje] outlook.com

Ik ben Marie Vranken, woon in Best en heb klassiek piano gestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Brabants Conservatorium). Ik geef al ruim twintig jaar met veel plezier pianoles aan jong en oud. Omdat elke leerling uniek is in smaak, ontwikkeling en karakter, krijgt iedereen bij mij een persoonlijke aanpak. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën. Klassiek, pop, musical, filmmuziek, akkoorden, alles kan en alles mag. Didactisch onderbouwd maar met een knipoog. Een ongedwongen sfeer en speelplezier staan altijd voorop! Ik geef les op maandag en dinsdag in de Cultuurbank.

Ferry Lagendijk
06 46589456 
ferry.lagendijk@gmail.com

Ferry Lagendijk studeerde piano/toetsen aan het Rotterdams Conservatorium. Hij heeft gewerkt met Waylon, Krystl, Gare du Nord, Belle Perez, Do, Snowy White, Daniel Lohues, Carolina Dijkhuizen, Shane Alexander en anderen. Momenteel is hij docent ‘Keyboard Skills’ aan de Herman Brood Academie en Rock City Institute. Ferry heeft zijn eigen ambient pianoproject genaamd Hautêfort. Deze muziek is momenteel meer dan 4 miljoen keer gestreamd op spotify.