Lia Koolmees
06 46655192
liakoolmeesmg@gmail.com
Lesdag maandag

Lia Koolmees geeft sinds haar fluitstudies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Ze is verbonden aan het Muziek Collectief Van Reusel/ de Mierden, Hilvarenbeek, Oirschot en CultuurSpoor Best. Daarnaast is ze ook actief als AMV docente, ademtherapeute, orkestleider, gecommitteerde bij HAFA examens en jurylid bij het Benelux fluitconcours.

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, talentvol en/of enthousiast, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Ze heeft al vele leerlingen tot een hoog muziekniveau gebracht .De lessen worden aangepast aan ieders vermogen en muzikale wensen.
Voorop staat altijd het overbrengen en het delen van de liefde voor muziek

Voor de jonge kinderen gebruikt Lia Koolmees een eigen samengestelde lesmethode op pijperfluitjes. Je leert zo op een leuke manier de basisvaardigheden aan en je oefent het muzikaal gehoor. Door het uit het hoofd spelen, improviseren, voor- en naspelen, ritmische spelletjes, samenspelen,etc ontwikkel je creativiteit en muzikaliteit. Het leren noten lezen gaat zo spelenderwijs. Je kan voor die periode een fluitje lenen. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit en een fluitmethode.