Viool

bovdabbeelen@hotmail.com
bovandenabbeelen.jouwweb.nl

Jonge violiste & altvioliste Bo van den Abbeelen brengt verhalen vol passie. Ze creëert interdisciplinaire voorstellingen en is lid van meerdere ensembles en orkesten. Daarnaast ontwikkelde ze zich in meerdere genres, wat haar muziek geschikt maakt voor elke gelegenheid. Bo is ook actief als viooldocente bij enkele muziekscholen in Noord-Brabant. Ze is vaste docente bij Cultuurplein Best.

info@titiabouman.nl

Mijn naam is Titia Bouman, violiste en viooldocente. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring als

professioneel viooldocente, waarbij ik mijn passie voor de viool op vele kinderen en volwassenen

heb mogen overbrengen! Naast het lesgeven werk ik graag als uitvoerend violiste, met optredens als

soliste, in een orkest of kamermuziek ensembles.

Cello

Rosalie Ivanov-Seinstra geeft al jaren met veel plezier les aan kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. Naast haar werk bij Cultuurplein Best was zij jarenlang verbonden als cellodocent aan de Young Talent Academy van het Hellendaal Muziekinstituut te Rotterdam.

Ook is Rosalie actief als uitvoerend musicus in orkesten als de Philharmonie Zuidnederland, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Phion. Daarnaast is zij de cellist van het Jenufa Kwartet, waarmee ze onder meer verschillende keren optrad in het Concertgebouw in Amsterdam en Vredenburg in Utrecht en zowel voor radio als televisie opnames maakte. www.bestcelloles.yolasite.com